Geeft kleur aan elke gelegenheid                                                                  

FACE- en BODYPAINTING

Noddies Bodyart is professional op het gebied van Face- en Bodypainting. Wij zijn actief voor zowel bedrijven als particulieren, en gaan alle uitdagingen aan!  

 

ZAKELIJK

De mogelijkheden van Face- en Bodypainting zijn oneindig. Het is niet alleen erg origineel, maar ook ontzettend opvallend. Deze kunstvorm is uitgegroeid tot een ware eyecatcher. Het is gedurfd, en trekt gegarandeerd de aandacht!

Samen met u zoeken we graag naar de juiste invulling voor de juiste gelegenheid. We zullen u van advies dienen, en ook marketingtechnisch denken we met u mee. 

Door de samenwerking met goed opgeleide, professionele painters, geven wij met regelmaat invulling aan allerlei gelegenheden. Creatief en Stijlvol.

U kunt denken aan bijvoorbeeld:

 

  • Live-performance Bodypaint op beurzen/evenementen
  • Bodypainting t.b.v. product- of bedrijfspromotie
  • Kindergrime op bedrijfsfeesten / braderieën
  • Kleine Bodypaints bij Concerten / Festivals / Discotheken
  • Kindergrime op Sinterklaasfeesten (in tenue)
  • Het verzorgen van workshops-op-maat op locatie

Noddies helpt u graag uw evenement tot een succes te maken!

Neem HIER contact met ons op 

 

 

PARTICULIER

Heeft u een kinderfeestje, een vrijgezellenfeest, een familiepartijtje? Zoekt u iemand om u te helpen bij het ontwerpen van Carnavalsontwerpen? Heeft u een theatergrimeur nodig of wil u een workshop of cursus grime verzorgt hebben voor uw scoutingclub, kinderdagverblijf of gewoon met een stel vriendinnen?

Al dat is mogelijk! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken hoe we het beste invulling kunnen geven aan jou idee. 

 

BODYPAINTING

Vind je het leuk om zelf eens gebodypaint te worden? Misschien wil je op een speciale gelegenheid opvallend voor de dag komen, of je partner verrassen. Dat kan een full-bodypaint zijn, maar ook alleen je bovenlichaam. 

Bij Noddies is dat mogelijk. Je hebt je eigen inbreng in het ontwerp, welke omgezet wordt tot een mooie bodypaint. Uiteraard is het mogelijk om dit in combinatie te boeken met een professionele fotoshoot!  

Wil je samen eens nadenken wat over een leuk idee? Neem dan contact met ons op.