Geeft kleur aan elke gelegenheid                                                                  

BELLYPAINT 

In blije verwachting? Dan is een bellypaint een leuke manier om een mooie herinnering te maken aan je zwangere buik!

Bellypainting is een bijzondere ervaring voor jezelf, en voor je ongeboren kindje. Trappelende voetjes onder het penseel...dat gebeurt met grote regelmaat.  

   

Het geeft je ook de kans een uniek geboortekaartje te maken! Want als ontwerp is vrijwel alles mogelijk. Je kunt zelf vooraf ideeën, plaatjes of voorbeelden aandragen, en dan maak ik daar samen met jou, op een creatieve manier, een unieke bellypaint van!

Wil je me boeken voor een babyshower? Dan breng ik uiteraard voorbeelden mee zodat de aanstaande moeder aan kan geven wat ze mooi vind en graag zou willen.  

 

Na het maken van de bellypaint maak ik foto's van je buik. Je krijg alle foto's kosteloos toe gemaild zodat je daar zelf iets leuk mee kunt doen, en uiteraard zal ik er enkele voor je bewerken.  

Het beste tijdstip voor het zetten van een bellypaint is tussen week de 30 - 36 van de zwangerschap omdat je buik dan mooi rond is. Het maken van een bellypaint duur 1 tot 1,5 uur

 

Als extraatje is het mogelijk om na het bellypainten een professionele fotoshoot bij te boeken! Daarvoor werk ik samen met fotograaf Mark Arends. Hij bouwt onder het bellypainten en kleine thuisstudio op, zodat hij aansluitend een prachtige fotoreportage voor je kan maken! Natuurlijk kan dan ook je partner, of andere kinderen met jou op de foto!  

Is het altijd al je wens geweest om eens gebodypaint te worden? Ook een body-bellypaint behoort tot de mogelijkheden! En zeker in combinatie met de fotoshoot levert je dat prachtige foto's op voor later!  

 

 Klik HIER voor ons Bellypaint Fotoalbum 

 

              PRIJZEN

              Bellypaint                 € 60,- 

              Belly-Bodypaint         € 85,00 (indicatie) 

              Prof. Fotoshoot         € 100,00 

 

* Deze prijzen zijn incl. btw., excl. reiskosten. Binnen ca. 10 km rondom 5563AR kom ik gratis aan huis. Daarbuiten vraag ik een kleine reiskostenvergoeding.  

Voor het bellypainten hanteer ik € 7,50 weekend- en avondtoeslag. 


Lijkt het je leuk om dit eens mee te maken? Of heb je een painter nodig voor je Babyshower? Neem dan contact met me op via onderstaand formulier.