Geeft kleur aan elke gelegenheid                                                                  

CURSUSSEN en WORKSHOPS 

Workshop foto

 

Met grote regelmaat organiseren wij Schmink- en Bodypaintworkshops! Ook hosten wij elk jaar meerdere buitenlandse artiesten waar u les van kunt volgen. Zeer de moeite waard!  

 

En om het nog leuker te maken.... ontvangt u tijdens een workshop een aantrekkelijke korting op het gehele assortiment op onze webshop Noddies.nl!

 

FLEXIBELE Basiscursus Schminken 

Wilt u graag een basiscursus Schminken volgen? Wij hebben er voor gekozen om losse workshops aan te bieden zodat u zelf uw eigen cursus samen kunt stellen!! Het voordeel hiervan is dat u niet gebonden bent aan het volgen van lessen x-weken achter elkaar, en dat u zelf de thema's kunt bepalen die u leuk vind! Wil je een cursus voor jezelf samenstellen dan start je altijd met de Basis Workshop Schminken. Tijdens deze workshop krijg je ook meer uitleg over ons programma, en de kortingen die je ontvangt als je je inschrijft voor meerdere workshop. Wil je vooraf meer informatie, neem dan even contact met ons op!

 

AGENDA     

Alle workshops worden gegeven in onze Studio in Westerhoven. Klik op de workshop voor meer informatie, of neem contact met ons op via info@noddies.nl 


                   Klik HIER voor onze AGENDA

(u wordt doorgeleid naar onze webshop www.noddies.eu/workshops)


 


 

Airbrush Workshop Alex Hansen

Foto: Roos van der Horst (Workshop Alex Hansen)