Geeft kleur aan elke gelegenheid                                                                  

BASIS-workshop Schminken

 

Dit is de workshop die je kunt volgen als je eens echt de juiste technieken wilt leren van het schminken. Dit is tevens de eerste les van de basiscursus. Dus je kunt je workshop los volgen, maar je kunt hierna ook doorgaan met het volgen van vervolgworkshops.

Tijdens deze workshop leer je in de basisbeginselen van het schminken, zodat je daarna tal van super leuke creaties kunt maken!

Aan bod komen de basis penseel- en sponstechnieken. Hiermee leer je allerlei leuke elementen zoals bloemetjes, hartjes, krullen, drakenhoorntjes zodat je elke keer weer een ander leuk schminkel kunt maken!

Daarnaast leer je werken met Schminksjablonen! Een hot-item in de schminkwerkeld. Je zult merken hoe eenvoudig en gevarieerd je deze toe kunt pasen. En wat is een schmink zonder glitters? Juist, ook deze passeren de revue.

Kortom, je leert professionele producten met de juiste technieken te gebruiken waardoor je een verbluffend mooi resultaat neer kunt zetten! Als we alles onder de knie hebben sluiten we de les af met een mooi masker wat je op elkaar schminkt.

Heb jij er ook al zin in? Gezelligheid gegarandeerd! 

Ow en als extraatje ontvang je als cursist een aantrekkelijke korting op het gehele assortiment van www.noddies.nl

De kosten van deze gezellige workshop bedragen € 25,-. Incl. materiaal/koffie/thee.

 

 

GA NAAR INSCHRIJFFORMULIER